Recensies

Vanmiddag een hardloop clinic gevolgd

Vanmiddag een hardloop clinic gevolgd bij Hanno. Goede sfeer, mooi gebied! Anderhalf uur gewandeld, gekletst, stukjes hardgelopen en heel veel tips gekregen om het hardlopen beter te gaan doen. Ook mijn doel werd besproken en kreeg een plan van aanpak. Doel is voor eind september. Vanavond al begonnen met een interval training op de loopband en dat ging al best aardig met de vernieuwde loop techniek. Als ik mijn doel gehaald heb, laat ik het weten. Na de clinic in ieder geval veel zin om er mee aan de slag te gaan. Bedankt Hanno. Veel geleerd. Kan het iedereen die beter wil leren hardlopen aanbevelen.

Judith den Ouden

Gedegen opbouw. Van warming up

Gedegen opbouw. Van warming up tot cooling down. Alle belangrijke facetten vanaf de basis uitgelegd. Dit zou iedereen moeten weten die een lange afstand hardloopt.

Jeroen

Van mijn dochter en schoonzoon

Van mijn dochter en schoonzoon een hardloopclinic bij Hanno Sterk als verjaarscadeau gekregen.
Vanochtend de clinic gevolgd.
Ik heb in een klein anderhalf uur meer geleerd over het hardlopen, over de houding tijdens het lopen, de techniek die erbij komt kijken dan dat ik in een groot aantal hardloopboeken heb kunnen lezen.
Ik vond het een sublieme les met een aansprekende personal coach.
Hanno nam alle tijd voor mijn vragen.

Natuurlijk is het niet zo, dat ik achterelkaar allerlei PR’s ga verbreken – ik heb nog wel wat “huiswerktips” van Hanno meegekregen. Oefenen dus!

Een 100% geslaagd verjaarscadeau en een aanrader voor iedereen die met nog meer plezier wil gaan hardlopen.
Bedankt Hanno voor de les!

Henk

Vandaag een leuke en leerzame

Vandaag een leuke en leerzame clinic gehad.
Door de tips die ik heb meegekregen heb ik nog meer motivatie gekregen om weer lekker te gaan hardlopen! Het is fijn dat ik nu weet waar ik op moet letten wanneer ik loop op barefoot schoenen.

Bedankt Hanno.

Elise

Persoonlijke hardloopclinic

De persoonlijke hardloopclinic van Hanno heeft mij ontzettend geholpen met de voorbereidingen op de marathon. Zijn aanpak vond ik persoonlijk, heel pragmatisch dus direct toepasbaar. Tijdens de clinic is er geen goed of fout, Hanno helpt je door je het inzicht te geven hoe je jouw eigen manier van hardlopen kunt verbeteren. 100% maatwerk! Daarnaast vond ik het ook waardevol dat hij met plezier zijn ervaringen deelt wat mij weer een stuk verder op weg heeft geholpen. Nogmaals dank Hanno!

Wouter

Vanmorgen een leuke en leerzame

Vanmorgen een leuke en leerzame hardloopclinic gevolgd bij Hanno. Vooral het stukje looptechniek was erg leerzaam. Na de clinic hebben we zijn tips in de praktijk gebracht en ik liep meteen mijn pr op de 10 km, 49.56 min. Ik ben blij!

Carolien

Natural Running Clinic

Ik vond het erg fijn om één op één coaching te hebben. Alle aandacht voor (barefoot) looptechniek, ruimte voor grapjes en informatie over vrijwel alle aspecten die met hardlopen te maken hebben.

Cora

Informatieve hardloopclinic

Leuke en informatieve hardloopclinic in een mooie omgeving. Alle aspecten van het hardlopen kwamen voorbij en we kregen duidelijk antwoord op onze vragen.

Ronald

Vandaag een hardloopclinic gehad bij Hanno

Vandaag een hardloopclinic gehad bij Hanno. Duidelijk, toegankelijk en degelijke kennis rondom lopen. Heel prettig, genoeg om weer mee aan de slag te gaan!

Martijn

Nuttige les in hardlopen.

Juni 2023:

Nuttige les in hardlopen. Alle aspecten samen doorgenomen. Veel nieuwe inzichten / voer tot nadenken.
Nu nog toepassen!

Edwin

Gedegen advies en prettige communicatie!

Gedegen advies en prettige communicatie! Hanno weet waar hij het over heeft.

Lisanne

Hardloop Clinic

Uitermate professioneel. Na > 15j. hardlopen van recreant tot beginnend triatleet, een reeks zinvolle, bruikbare en goed geargumenteerde raadgeving ontvangen. Bedankt Hanno !!!

Bart B.

Super waardevolle training met SterkLopen.

Super waardevolle training met SterkLopen. Hanno nam ons bij de hand precies bij ons individuele niveau en bracht een clinic die ons allebei naar een hoger niveau bracht. Hanno had een hoop informatie, een gebalanceerde blik op hardlopen en bracht nuance naar onderwerpen die lastig zijn uit te zoeken. Raadt het van harte aan.

Jan-Pieter George

Fijne én leuke hardlooptraining

Onlangs een serie van acht hardlooptrainingen gevolgd bij Hanno met als doel de kwart marathon. Ik ben zeer tevreden met de trainingen en het ondersteunende materiaal. Hanno houdt het afwisselend met leuke oefeningen en uitdagingen tijdens de trainingen. Ook legt hij goed uit waarom iets belangrijk is. Bedankt!

CF

Hardloopclinic & Schema

Vorige maand heb ik met succes mijn eerste marathon gelopen. Tijdens de voorbereidingen kreeg ik in oktober meer last van blessures, daarom heb ik de hulp van SterkLopen ingeschakeld om mijn plan van aanpak te wijzigen.

Tijdens een hardloopclinic zijn alle aspecten van de warming-up, het hardlopen zelf en de cooling-down behandeld. Er was alle ruimte om vragen te stellen en tot slot is er een persoonlijk hardloopschema opgesteld.

Het hardloopschema werd op mijn wensen en behoeften afgesteld. Na elke run was er altijd snel contact via WhatsApp. Afhankelijk van de resultaten werden indien noodzakelijk aanpassingen gemaakt. Ook als het hardlopen zelf even niet lukte, was er goed contact om alternatieve trainingen te bespreken.

Graag wil ik Hanno bedanken voor alle adviezen, tips en motivatie op weg naar mijn eerste marathon. Mocht je zelf op zoek zijn naar een hardloopclinic en/of een persoonlijk hardloopschema, dan kan ik SterkLopen zeker aanbevelen!

Luc

Hardloop clinic

Hanno is enthousiast en bouwt de clinic rustig op. Ik heb met name goede en helpvolle tips en oefeningen gekregen voor mijn houding en pasfrequentie. Om op die manier duurzamer en energiezuiniger te kunnen lopen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vragen en kan je goed sparren over trainingsschema’s en belasting.

Een aanrader voor elke (beginnende)hardloper of als cadeau voor een hardloop vriend.

Robert

Als ervaren hardlopers wilden wij

Als ervaren hardlopers wilden wij ons, mede agv wat hardnekkige blessures, laten adviseren over loopstijl, training, etc. door een professional. Via de website hebben we ons ingeschreven voor een clinic bij Hanno Sterk (12-08-21). Natuurlijk kun je van alles vinden op internet, maar Hanno kon ons als zeer ervaren loper en trainer goede tips en aanwijzingen geven, die van toegevoegde waarde zijn en waarmee we ook direct aan de slag kunnen. Zeker een aanrader om met hem lopend en rennend de vele facetten van hardlopen uit te wisselen. Hij is deskundig en neemt de tijd om je goed verder te helpen. Prima clinic.

Roel&Yvonne

Privé Clinic

Afgelopen vrijdag een clinic gekregen van Hanno. Heel aangenaam en leerzaam.

Ondanks dat ik al behoorlijk wat ervaring heb met hardlopen heb ik veel aan de clinic gehad. Zo ben ik meer te weten gekomen over loophouding/looptechniek en trainingsmethodes. Daarnaast hebben we een fijn open gesprek gevoerd en Hanno dacht mee hoe ik me verder kan ontwikkelen.

Een paar tips heb ik meteen bij een wedstrijd toegepast en het leek zeker te werken (zolang ik er aan dacht).

Bedankt Hanno en succes met geven van leerzame trainingen!

Chris W.

Privé Clinic

Afgelopen vrijdag een clinic gekregen van Hanno. Heel aangenaam en leerzaam.

Ondanks dat ik al behoorlijk wat ervaring heb met hardlopen heb ik veel aan de clinic gehad. Zo ben ik meer te weten gekomen over loophouding/looptechniek en trainingsmethodes. Daarnaast hebben we een fijn open gesprek gevoerd en Hanno dacht mee hoe ik me verder kan ontwikkelen.

Een paar tips heb ik meteen bij een wedstrijd toegepast en het leek zeker te werken (zolang ik er aan dacht).

Bedankt Hanno en succes met geven van leerzame trainingen!

Chris W.

Hardloopclinic

Zaterdag 29 mei een hardloopclinic bij Hanno gevolgd.

Tijdens de clinic uitgebreid door alle basis ins en outs gelopen van het hardlopen.
Hierbij hebben we uitvoerig het belang van een goede warming up, je loophouding, looptechniek en trainingsopbouw doorlopen.
Een paar nieuwe inzichten die mij zeker verder gaan helpen!

Als aandachtspunt: mijn verwachting was dat we meer zouden hardlopen en er gekeken zou worden naar mij als persoon.
Hierbij concrete tips hoe ik dit zou kunnen doen.

In de basis is dit gedaan maar wellicht had dit iets persoonsgebonden der kunnen zijn.

Al met al een prima hardloopclinic gehad die zeker aan te raden is!

M

Hardloopclinic

Ik heb de hardloopclinic gevolgd op 21 mei 2021. Zeer informatief, duidelijke uitleg en praktische tips voor looptechniek en alles er omheen. Heel veel zin om hiermee aan de slag te gaan en te zorgen dat ik kan trainen voor de halve marathon (CPC, sept’21) zonder weer blessures te krijgen. De clinic heeft me hier vertrouwen in gegeven.
Hanno neemt de tijd voor uitleg, voordoen en oefenen, en alle vragen die je hebt. Ook wbt het plannen van de training was hij erg flexibel. Ik zou deze training zeker aanraden!

Carina

Hardloopclinic

Goede clinic, zeker ook voor meer ervaren lopers. Heeft kennis van alle facetten en bespreekt de onderwerpen die voor jou relevant zijn uitgebreider. Goede, rustige uitleg en kennis van zaken. Niet pretenderen dat hij de heilige graal heeft (genoeg invalshoeken en theorieën beschikbaar) maar duidelijk in zijn visie en het ‘waarom’ van zijn aanpak.

Uiteindelijk vertrokken met goede tips voor een betere loophouding en -techniek en goede inzichten over warming-up/cooling-down. Overtuigd dat ik daarmee sneller, efficiënter en duurzamer voor het lichaam kan lopen.

Tim

Natural Running Clinic

Vandaag een clinic gehad. Hanno is een relaxte man met kennis van zaken. Voor mij geen grote verbeterpunten, maar wel een paar kleine aandachtspuntjes. een aanrader.

Joost T.

Hardloopclinic

Op 27 maart heb ik bij Hanno een hardloopclinic gevolgd. Ik heb veel nuttige tips en informatie gekregen over een goede loophouding, voeding, warming up, cooling down. Ik heb hier heel veel van geleerd en ik kan heb hier weer goed mee vooruit. Bedankt Hanno.

Twan S.

Natural Running Clinic

Bij Hanno Sterk de Natural Running clinic gedaan. Was echt super leerzaam. Hij leert op je op een hele natuurlijke manier een nieuwe techniek in hardlopen. Bedankt Hanno

J.Heijster

Clinic

Vandaag een clinic gehad van Hanno. Hier heb ik veel aan gehad. Hij neemt echt de tijd om alles uit te leggen en doet dit met veel enthousiasme en passie wat aanstekelijk werkt.

Qienie

Clinic

Samen met mijn vriend heb ik een clinic gehad van Hanno. We lopen allebei al enige tijd hard en hadden behoefte aan advies en tips. Al (hard)lopend, kregen we diverse nuttige tips en probeerden we dingen uit. Daarnaast was het ook fijn om bevestiging te krijgen wat we al wel goed deden. We hebben goede bruikbare tips gekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Hanno is een prettig persoon, hij legt alles rustig uit en levert maatwerk.

Annejette

Clinic

Leuke clinic waarin veel hardloop onderwerpen gepasseerd zijn. Was zelf met name op zoek naar wat extra adviezen en mijn techniek en training te bespreken. Hanno nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en basis uit te leggen. Kan het zeker aanraden om als hardloper eens deze clinic te volgen.

Ben

Hardloop Clinic

In mijn zoektocht naar een efficiëntere manier van lopen ben ik bij Hanno uitgekomen. Via een 1-op-1 hardloopclinic heeft hij mijn hardlooptechniek onder de loep genomen en mij voorzien van tips en tricks. Door zijn heldere uitleg en duidelijke cues weet ik nu hoe ik efficiënter moet lopen. Door Hanno’s manier van training geven kan ik het nu zelf ook reproduceren en ga ik het toepassen in mijn looptrainingen. Hanno bedankt voor jouw advies!

Jörgen

Clinic

Vandaag een clinic gehad van Hanno. Een echte aanrader alle facetten van de sport komen aan bod. Veel ruimte voor het stellen van vragen. Hanno bedankt deze super clinic, ik heb er veel aan gehad.

Dayene

Hardloopclinic

Ik heb met twee vrienden een clinic gehad van Hanno. Ik vond het heel leuk en leerzaam, loop al jaren hard, maar ik deed maar wat en nu denk ik echt dat ik met sprongen vooruit zal gaan. Echt een aanrader voor iedereen die wil leren goed hard te lopen en warming en cooling down. Er is ook veel ruimte om vragen te stellen. Top!

Eva B.

Het afgelopen half jaar is

Het afgelopen half jaar is Hanno 3 x in de week met onze dochter Nienke (10 jaar) aan de slag gegaan, conditietraining, krachttraining en onderweg veel tips! Hanno haalde haar netjes ‘s ochtends thuis op, waarna de training begon! Na een uurtje werd zij weer thuis gebracht; enthousiast , moe en voldaan maar ook kon ze alle tips die zij onderweg had gekregen goed vertellen en voordoen! Tips bleven hangen!

De flexibiliteit , kennis en omgang met Hanno hebben wij als erg prettig ervaren. Na de training kregen wij terugkoppeling waar de training uit bestond en hoe is dit gegaan. Zijn rust en kennis was voor Nienke erg leuk, het sociale praatje afwisselend met kleine correcties tijdens het lopen zorgde voor een ontspannen training.

Het doel welke wij wilden behalen was een betere conditie en loophouding, is bereikt!

Hanno, bedankt voor het afgelopen half jaar! Nienke vind jouw de allerleukste en aardigste trainer!

Sandra

Training

Hanno leert je lopen! En dat is leerzaam.
En net als een nieuw paar schoenen even wennen.
Maar tenzij je schoenen echt helemaal versleten zijn,
kun je beter eerst even investeren in een training van Hanno.

Dank!

Hans

Hardloop Clinic

Ik heb een hardloopclinic gevolgd bij Hanno.
Als je voor jezelf loopt (zonder hardloop vereniging) is het weleens belangrijk om te weten wat je zou kunnen verbeteren aan je hardlooptechniek.
Ook vond ik het belangrijk om te weten hoe je zo efficiënt mogelijk kan hardlopen en daardoor zoveel mogelijk blessurevrij.
Ik heb waardevolle tips gekregen, die mij zeker verder gaan helpen.
Ik kan het een ieder aanraden om lessen te volgen bij Hanno, hij geeft op een goede en rustige manier uitleg.

Marco

Clinic en schema

Goede tips gekregen tijdens de clinic!
Ik loop nog steeds ’trots’ en hou mijn armen stiller.
Fijn dat iemand meedenkt welk schema goed zou zijn en deze vervolgens ook maakt!
Mocht het weer nodig zijn, dan weet ik hem nu te vinden.

Mirjam

Hardloop Clinic

Hanno is een enthousiaste en vriendelijke man.
Als twee ervaren lopers toch weer leuke en nuttige tips ontvangen! Een aanrader.

Tinka

Hardloop Clinic

Op zaterdag 16 mei heb ik onder leiding van Hanno een clinic gevolgd.
Ik heb al wat hardloop ervaring maar ik wilde graag wat verbetering in mijn looptechniek.
Ik ben er van overtuigd dat de tips om energiezuinig te lopen en houding gaan helpen bij trainingen en wedstrijd loopjes.
Hanno gaf aan dat plezier in het lopen voorop staat en uiteraard blessurevrij.
Dank zij de tips om ook wat oefeningen tijdens het hardlopen te doen en met een interval hou je er plezier in.
Ik kan ermee voorruit!!

Wim

Begeleiding

Na een clinic gevolgd te hebben met goede tips, heb ik Hanno ingeschakeld voor begeleiding naar de marathon van Rotterdam. Helaas vanwege Corona is die uitgesteld. Maar een super schema gekregen, heel afwisselend dat tussendoor nog verder aangepast is zodat ik echt het gevoel had dat ik een schema op maat had. Als de marathon in oktober wel doorgaat, ga ik met hetzelfde schema gewoon weer vol goede moed aan de slag!

Sylvia

Techniek en Tips

Na contact te hebben gehad met Hanno een afspraak gemaakt om te kijken naar mijn hardloop techniek. Super veel goede tips gekregen en nu al stappen vooruitgang!

Steef

Afgelopen weekend bij Hanno geweest

Afgelopen weekend bij Hanno geweest voor een clinic. Ik loop al flink wat jaren hard en was benieuwd in hoeverre deze clinic mij verder kon helpen. Het was een leuk en open gesprek waarbij Hanno goed luisterde en zijn tips en tricks goed aansloten bij mijn situatie en behoefte. Na een korte blik kon hij me al tips geven hoe ik effectiever en energie zuiniger kon lopen. Ook voor een ervaren loper zeker leuk om Hanno eens in te schakelen.

Cat

Hardloop clinic

Afgelopen woensdag ben ik bij Hanno geweest voor een hardloop clinic. Ik ben sinds een paar maanden begonnen met hardlopen en had geen idee of ik het eigenlijk wel goed deed. Hanno heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn looptechniek en veel tips gegeven waar ik (letterlijk) mee vooruit kan. Wat ik erg fijn vond, was dat de clinic 1-op-1 was en dat Hanno echt samen met je gaat lopen. Hierdoor verliep de clinic heel ongedwongen en heb je niet het gevoel dat je geobserveerd wordt. Kortom, een aanrader!

Rianne

Hardloopclinic

Tot voor kort kampte ik met een steeds terugkeerde knieblessure. Waarschijnlijk vanwege overbelasting of verkeerde looptechniek.
De clinic van Hanno heeft mij genoeg stof tot nadenken gegeven over andere looptechnieken en praktische tips waar ik direct profijt van had!

William V.

Hardloop techniek

Omdat ik na het hardlopen steeds vaker wat klachten ervaarde aan mijn heup en onderrug ben ik op zoek gegaan naar het verbeteren van mijn hardloop techniek. Vandaag voor het eerst een hardloop techniek training gehad van Hanno. Ik heb deze training als zeer prettig ervaren. Doordat er 1 op 1 getraind kan worden heb ik deze training als persoonlijk ervaren. Ik heb tijdens deze training geleerd wat beter kan maar ook wat ik al goed deed. Ook fijn om te weten! Hanno is naar mijn idee ervaren hardloper die deze ervaring goed weet in te zetten om andere hardlopers goed te helpen beter en sterker te lopen!

Kitty van de L.

Hardloop Schema “op maat”

Een klein half jaar geleden heb ik Hanno benaderd omdat ik graag een hardloopschema “op maat” wilde, afgestemd op andere sport activiteiten (krachttrainingen). We zijn van start gegaan met één persoonlijke 1-op-1 training, waarbij ik goede tips heb gekregen, die ik steeds probeer toe te passen. Vervolgens heeft Hanno loopschema’s opgesteld.
De schema’s hebben mij inzicht gegeven in mogelijke trainingen, mijn persoonlijke valkuilen, maar hebben ook bijgedragen aan mijn loopplezier. Ook de online feedback van Hanno, naar aanleiding van m’n loopjes, is waardevol geweest! Dank Hanno!

Liza

Personal training

Eigenlijk gewoon via Google bij Sterk Lopen terecht gekomen.
Eerst wat mailcontact gehad waarbij snel en uitgebreid werd gereageerd.
Op basis daarvan een afspraak gemaakt voor een Personal Training.
Dit was een zeer goede ervaring!

Een erg aardig en professioneel man; alle tijd en ruimte voor je eigen verhaal en vragen,
en goede tips en begeleiding!
Ik heb veel aan de training gehad en zou Hanno zeker ook bij anderen aanraden.

Robert-Jan

Hardloop (techniek) clinic

Samen met mijn vrouw een hardloop clinic geboekt bij Hanno om onze techniek te verbeteren en trainingen te bespreken. Veel goede tips gehad en Hanno nam uitgebreid de tijd om onze vragen door te nemen. Wij vonden de clinic erg leerzaam en ook leuk. Echt een aanrader wanneer je graag iets meer wilt weten over je techniek en trainingsschema’s.

Jim & Odette

Hardloop Clinic

Na 5 jaar alleen gelopen te hebben een clinic gehad bij Hanno. Erg leerzaam! Hij heeft het verhaal goed opgebouwd, zodat je achteraf nog veel kan herinneren. Wat ik erg goed vind is dat hij niet alleen het hoe en wat verteld, maar ook het waarom. Echt een aanrader als je verder wil komen met hardlopen.

Erik

Natural Running Clinic.

Fantastische clinic mogen hebben van Hanno. Hanno heeft ons heel erg op het gemak gesteld, tijd genomen voor onze vragen en ons voorzien van praktische en bruikbare tips.
Deze clinic is echt een aanrader voor mensen die meer willen leren over lopen, houding en techniek!

Willem en Marjolein Hoogendijk

Startersclinic

Na vier jaar, twee kinderen en een verhuizing van Nijmegen naar Vlaardingen verder, heb ik mijn stoute hardloopschoenen weer aangetrokken. Wat heb ik genoten van de goede begeleiding van Hanno en zeker de menselijke bezemwagen Gerda was mijn steun en toeverlaat! Heerlijk de gezichtsuitdrukking van Gerda als Hanno vrij fanatiek begon met een oefening. Met andere woorden doe maar rustig hoor en laat je niet gek maken. Door deze twee lieve mensen ben ik sterker gaan lopen en heb ik een leuke groep mensen ontmoet. Super bedankt en nu verder naar de 10 kilometer.

Melanie

Startersclinic

Hanno en Gerda, mensen mensen. Geen gezeur over tijden enz. maar gewoon lopen. Voor iedereen evenveel respect, of je nu snel of wat minder snel loopt. Iedereen krijgt de aandacht. Gedurende 10 weken, maar één keer niet geweest, dat zegt ook al genoeg. Gedurende 10 weken niet één keer spierpijn, zegt ook al genoeg. Gedurende 10 weken altijd tijd voor een grapje of een persoonlijke babbel. Dit is voor mij belangrijk, omdat het namelijk mijn vrije tijd is en ik wil genieten. Nou Gerda en Hanno, het is jullie gelukt hoor. Ik heb mijn plezier in het lopen weer terug. Thanks, jullie zijn kanjers.

Carla

Personal Training & Begeleiding

Ik heb van december ’18 tot en met april ’19 begeleiding gehad van Hanno en in die paar maanden heb ik meer bereikt dan in de overige 10 jaar dat ik loop. Het schema op maat daagt me uit om harder te lopen dan ik ooit dacht te kunnen en de feedback na de training zorgt voor de welbekende stok achter de deur en motivatie voor de volgende sessie. Ik heb in deze periode ook twee PT sessies bij Hanno gedaan. Deze sessies zijn gevarieerd, ongedwongen en ontzettend nuttig. Tijdens elke training die ik doe hoor ik Hanno’s feedback van de PT sessies “trots lopen”. Ook leerde ik (eindelijk!) een goede warming-up en vooral het nut ervan. Ik doe dus nooit meer een training zonder bijpassende warming-up. Hanno, bedankt!

Dewi

Schema & Begeleiding

Afgelopen maanden een aantal keer een persoonlijke training gedaan met Hanno om de basis van het hardlopen onder de knie te krijgen. Daarnaast op afstand begeleid richting de marathon. Deze gisteren in R’dam mogen lopen en finishen. Mede door de kennis, kunde en begeleiding van Hanno het hardlopen gaan snappen en leuk gaan vinden. Daarnaast ook gewoon inhoudelijk deskundig, benaderbaar en enthousiast!

Jeroen

Schema & Begeleiding

Via de Running Bootcamp kennis gemaakt met Hanno. Een afwisselende en uitdagende training met gezellige medelopers. In de aanloop naar de marathon van Rotterdam een trainingsschema laten maken dat bij mij paste. Super fijn om in de trainingsweken advies te kunnen vragen over de trainingen, voeding en andere hardloopgerelateerde zaken. En als ik er even door heen zat met de zware trainingen, dan wist Hanno mij wel te motiveren met zijn positieve berichten en feedback. Snelle reactie tijd ook overigens! Oh ja, natuurlijk ‘gewoon’ de finish gehaald.

Renate

Hardlooptrainingen

Hanno heeft ook dit jaar de UN1EK kinderen en collega’s getraind, op weg naar de Marathon Rotterdam. Gezellige trainingen (met Gerda als motivatiecoach), goede oefeningen (pijn is fijn 🙂 ) en teamgevoel. De weg naar het doel is minstens zo belangrijk. Dankjewel Hanno en Gerda!

Ethel van D
Un1ek (Communicatie & PR UN1EK)

Startersclinic

Plezier in hardlopen is weer terug! Dankzij Hanno ( maar ook z’n vrouw) ! Ik had Al jaren niet meer gelopen en wilde starten zonder last van blessures te krijgen. Een groep is ook gelijk een stok achter de deur. De sfeer was top; met z’n allen naar het doel, ieder op z’n eigen tempo. Na de starters clinic ook de 10 km gehaald. Nu de bootcamp! Top!! Dus aanrader!!

Bart

Schema & Begeleiding

Niks meer dan lof over Hanno/SterkLopen, Met mijn achtergrond als fanatieke krachtsporter heb ik geen ervaring met het op de juiste manier opbouwen van hardlopen. Ik doe het het ook liever niet, maar omdat ik op een interne vacature wilde reageren die oorspronkelijk in maart zou komen moest ik wel. Er zat een sporttest bij van 7 onderdelen waaronder de 3 KM in 15 minuten. Dus ik zou 3 maanden de tijd hebben om dit voor elkaar te krijgen. Na de eerste losse PT sessie om mijn conditie vast te stellen en mijn loophouding te bekijken kwamen we er achter dat er aardig wat werk aan de winkel was. Bij deze sessie heeft Hanno mij uitgelegd als ik zou besluiten om er mee door te gaan hoe alles in zijn werk zou gaan. Dit zou betekenen maandelijkse trainingsschema’s en wekelijkse app contact of indien nodig na elke training. Dit om te kijken en bespreken hoe het ging en kreeg ook continue adviezen mee. Elke trainingsdag op het schema is anders en er staat duidelijk omschreven wat mij te doen stond. Vervolgens kwam stond de vacature er niet maart 2019 op, maar december 2018. Dit was een week later na dat ik bij Hanno onder begeleiding ging. En de test zou iets meer dan 4 weken later plaatsvinden. Ik ben gelijk met dit bericht naar Hanno gegaan. Hij zag het niet heel positief te gemoed aangezien de huidige stand van mijn conditie, maar gaf aan dat het niet onmogelijk was en dat ik dan echt hard moest gaan werken. Vervolgens gooide hij mijn schema direct om en moest ik 3 soms 4x per week gaan trainen. Elke training was zwaar en kwam mezelf behoorlijk tegen. Maar ik was vast beraden om dit te halen dus ik wilde niet opgeven. Toen de testdag aanbrak heb ik de laatste dingen met Hanno besproken en ben ik hem gaan doen. Het eindresultaat was top. Net onder de 15 min zou prima zijn maar uiteindelijk liep ik hem net boven de 14 min! Zonder deze begeleiding had ik het sowieso niet gered en was mijn aanpak waarschijnlijk verkeerd geweest. Sins kort ben ik aangesloten bij de hardloopgroep van Hanno om mijn conditie te onderhouden en te verbeteren. Er hangt een goede sfeer en de trainingen zijn leuk. Dus bedankt Sterklopen!

Murphy Z

Startersclinic

Ik heb in het najaar van 2018 de startersClinic gevolgd. In een woord fantastischhhh. Zij hebben kennis van zaken, het is meer dan hardlopen. Sfeer was zeer goed. Ga zo door.

Marcel B

Startersclinic

Professioneel begeleid. In 10 weken van wandelaar naar 5 km hardlopen.

Frans

Personal Training

Van Hanno 1 uur personal training gehad in de mooie Broekpolder. Superleuk en leerzaam. Gelopen, gejogd, en een heuvel 4 keer opgerend. Tips gekregen om (nog) beter te rennen en een schema om van de 5 naar de 10 kilometer te komen. Dit gaat nu zeker lukken!!!

Ineke

Schema & Begeleiding


Geweldige coach op afstand! Na een persoonlijke intake heeft Hanno voor mij een schema gemaakt ter voorbereiding op de Marathon van Berlijn. De (online) contactmomenten waren prima en het schema was perfect op mijn tempo afgestemd. Het mooie van zo’n online coaching traject is dat je toch een stok achter de deur hebt tijdens zo’n lange voorbereiding. Ook vond ik de diversiteit van trainingen erg prettig. Op naar de volgende marathon 🙂

Julia

Schema & Begeleiding

Hanno heeft mij begeleid met een persoonlijk hardloopschema naar mijn eerste 5 km na meer dan 1,5 blessure. Het contact met Hanno verliep uitstekend! Na elke training van mijn persoonlijk schema heb ik via Whatsapp contact gehad met Hanno en een update gegeven van elke training. Ik kreeg altijd meteen feedback terug. Ik heb besloten om door te gaan naar mijn volgende doel, en ik heb Hanno gevraagd om mij ook bij dit doel te helpen d.m.v. persoonlijke schema’s. Ik kan Hanno zeker aanbevelen, er is geen drempel, en Hanno is persoonlijk en zeer deskundig en geeft veel adviezen en tips! Hanno dank je wel én we gaan er samen voor!

Michelle V

Schema & Begeleiding

Hanno heeft mij begeleid in de aanloop naar de Marathon van Rotterdam begin deze maand. Op basis van mijn wensen & behoeftes heeft Hanno een trainingsschema gemaakt en met zijn advies, tips & tricks heb ik de Marathon succesvol gehaald! Snelle reactie(s) na het sturen van een appje of mailtje. Ik heb onze ‘samenwerking’ van de afgelopen maanden als zeer prettig ervaren!

Marjolein R

Run Event

Afgelopen vrijdag hebben wij kennis gemaakt met Sterklopen. Dankzij de uitstekende begeleiding werd ons hardloopevent een succes!

Officefit
Officefit

Schema & Begeleiding

Super begeleid met de voorbereiding naar mijn eerste marathon! Hanno heeft een persoonlijk schema voor mij opgesteld waarbij hij, waar nodig het aanpaste. Altijd snel antwoord op mijn vragen en veel ruimte om samen te evalueren. Ook veel adviezen en tips gekregen. Voor iedereen die op zoek is naar begeleiding op loop gebied echt een aanrader!

Tijen

Hardloop Clinic

Hele fijne loopclinic bij Hanno Sterk gedaan. Eerlijk en goed advies!

Natascha D

Hardloop Clinic

Geweldig goed onderbouwde personal training en inspirerende training van Hanno Sterk

Marjon H
Onze gemidelde beoordeling is 4.9 sterren

Uw Recensie

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht veld

(wanneer van toepassing)
Beschrijf uw ervaring met Sterklopen Hardloopclinic
waardering velden

Wij gebruiken alleen functionele cookies. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. View more
Cookies settings
Accepteren
Afwijzen
Privacy- en cookiebeleid
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings