Hardloopclinic Bedrijven

HARDLOOPCLINIC OP LOCATIE

Sterklopen organiseert voor groepen en bedrijven professionele trainingen en clinics. Wij geven deze vanaf elke locatie en op ieder moment. 

Direct vanaf de werkplek, in de lunch of na werktijd.

Samen werken we op een prettige en veilige manier aan vitaliteit.

Wilt u een vast sportmoment per week of een clinic opzetten voor een komend evenement? Wij denken graag met u mee!

Bedrijfstraining-Hardlopen-Wandelen-Sterklopen

HARDLOPEN

Een hardloopteam binnen een organisatie is van toegevoegde waarde.

Samen met uw vrienden, clubgenoten of collega’s trainen. Door middel van samenwerking, sociale binding, vertrouwen, en groepsdynamiek ontstaat er een goede band tussen werknemers. Samen trainen, samen één doel. Een fitte werknemer is weerbaarder en productiever.

Respect voor elkaar hebben staat tijdens alle trainingen hoog in het vaandel. Tijdens een training wordt altijd gedifferentieerd zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Hardloopclinic-voor-bedrijven-hardlooptraining

U kunt naar een bepaalde afstand of evenement toe trainen of gewoon iedere week samen sporten met als doel fit en gezond blijven.

Sterklopen kan u diverse soorten trainingen aanbieden. Wekelijkse hardlooptrainingen naar een evenement, bootcamptrainingen waarbij het hele lichaam wordt aangesproken of bijvoorbeeld een beginnerscursus hardlopen.

Wanneer het hardlopen nog een te grote stap is dan kunnen wij voor u een minder belastende sportief wandeltraining organiseren. Dit is stevig doorwandelen met een mix van diverse soorten oefeningen. Een zeer leuke training en voor iedereen toegankelijk.

Quion Wandeltraining

SPORTIEF WANDELEN

Beginnen met een sportieve manier van bewegen? Jong of ouder, iedereen kan deelnemen aan het sportief wandelen omdat het een veilige manier van bewegen is. Het is voor iedereen die aan zijn of haar fitheid wil werken de ideale activiteit.

Sportief wandelen is wandelen maar dan op een sportievere manier dan zomaar een stukje wandelen. Er wordt stevig doorgewandeld maar wel op een niveau dat een gesprek voeren nog goed te doen is. Naast het wandelen zullen er tijdens de actieve pauzes spierversterkende oefeningen worden aangeboden en zal er aandacht zijn voor de lichaamshouding. Verder wordt er gewerkt aan coördinatie, evenwicht en beweeglijkheid.

Door de professionele begeleiding en een verantwoorde trainingsmethodiek biedt het meer dan het gewone wandelen.

Samen trainen is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie.

Samen trainen is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie.

Sportief-wandelen-Powerwalking-Vlaardingen

WANDELEND VERGADEREN

Wandelend vergaderen is goed voor de creativiteit, versterkt de collegiale band en is ook nog eens gezond. Daarbij krijg je de frisse buitenlucht door de longen!

Wandelend vergaderen is ideaal als u moet brainstormen over innovatieve ideeën of oplossingen. Sterklopen kan voor u deze “walking meetings” organiseren geheel zoals u dat in gedachten heeft.  Wij denken graag met u mee zodat deze meetings een groot succes gaan worden.

Wandelen-vergadering
 
Sterklopen

BEDRIJFSTRAINING

Een lunch-walk of lunch-run is een prima te organiseren evenement. Deelnemers raken gemotiveerd om meer te gaan bewegen en worden zich bewust van de gezondheidsvoordelen. Een beweegvorm na werktijd behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

De hardloop-, en sportief wandeltrainingen kunnen wij aanbieden op elk niveau. Zo kunnen wij zowel aan starters als ervaren hardlopers een gerichte training bieden.

Hardlooptechniek en loophouding zijn een vast onderdeel van de training en zo worden blessures tot een minimum beperkt.

Heeft u nog geen duidelijk plan om aan vitaliteit onder u werknemers te gaan werken? Wij kunnen u prima adviseren en met u meedenken.

Plezier houden in het bewegen staat bovenal!

 
 

Enkele onderwerpen hardloopclinic

 

Looptechniek

Met de juiste techniek en loophouding wordt de kans op blessures verminderd. Maar wat is een goede looptechniek? We gaan het samen ervaren.


 

Trainingsmethodiek

Wil je gericht gaan trainen dan zal je toch moeten weten naar welk doel. Een realistisch doel!

Goed plannen en slim trainen is een voorwaarde


 

Schoeisel

Wie de schoen past trekke hem aan.. . Hoe zit het nou met schoenen?

Duur, goedkoop, dikke zolen of toch dunne zolen. Alles komt aan bod.


Sterklopen | Bedrijfstraining

 

Voor een vast sportmoment  in de week of  het opzetten van  een traject naar een evenement

Contact en Informatie